Олегу Володимировичу Левицькому

13 місяців по тому...


Вам дякую, що Ви допомогли
Але у ворога стріляв безпомилково
Всі інші дії зайвими були
І випадок той трапився невипадково

Лиш так продовжився мій вірний шлях
До Правди, що єдина є свята
Не в око кулю, а в брехню ввігнав я цвях
Страшним шляхом наблизилась мета

Диявол чи Господь нападника послав
Напевне я дізнатися не можу
Нападник лиш присів, я переможений лежав
Тепер лиш розумію Волю Божу

Минулорічним серпнем лікарі
Тавро багаторічне з мене зняли
І правда понеслася по землі
Нема шизофренії, написали

Чекали дуже у Кривому Розі
Народу України зрадники й кати
По найстрашнішій щоб відправити дорозі
Мене на страту, втіху Злу нести

Країна наче іншою зробилась
І ріки крові нею полились
То де ж тепер кати ті опинились
Працюють на посадах, як колись

Лиш стратити мене тепер не можуть
Злочинців обілити намагаються
Тепер фашисти ті не переможуть
Є відео, то ж хай не сподіваються

Якби не напад та не стрілянина
То правди б годі і чекати
Жахливим злом є Україна
З "шизофренією" би мусив і здихати

В цивільних справах інші директиви
Таємні, що їх мафія звела
Пріоритети інші і мотиви
Лиш кримінальна так до правди підвела

Тепер і у цивільній справі
Не зможуть дати задній хід
Так іноді і в цій страшній державі
На гіллі втримується Правди цвіт


08.08.2014 р.


Рецензии