Отаман

(Дитяча)
               
Ранок починається в нашому дворі
Щебетом веселим усіх птахів,
Небо посміхається лагідно вгорі
Гамору веселому дітлахів.
Одягнусь швиденько і вибіжу надвір,
Стану на порозі і свисну так!
Ранній пташці й Бог дає, вір не вір,
Тож зберу ватагу своїх друзяк.

Свистом розганяємо сірих горобців,
Ми до всього маємо інтерес,
Поважають всі моїх друзів-молодців,
І до нас вітається кожен пес.
Хай чекає вдома портфель моїх книжок,
Знов перемагає козацький стан,
І веде вояк своїх юний ватажок,
І зовуть усі мене – отаман!

Я – маленький отаман в нашому дворі,
Може, трохи й хуліган, прикрий дітворі,
Міцно шабельку стискає рука,
Не чіпає хай ніхто козака!

11.12.2005

Пісня "ОТАМАН"
https://www.youtube.com/watch?v=ljaimu969a8


Рецензии