Зимовий вечiр

В той зимовий вечір
Падав сніг на плечі нам,
І по вулицях
Тихо закружляв білий сніг,
Падав ночами, довгими роками,
А замести твій слід не зміг.
І сліди чорніли через поле біле,
Через нашу пам'ять 
Все це пронеслося, як дим,
Холод розлуки, і замерзлі руки   
Подихом я зігрівав своїм.
Хай усе забудеться,
Що не збулось, збудеться,
Різними дорогами
В різні боки нас життя повело.
Наші дороги, радощі й тривоги 
В цей  вечір снігом замело.   
Вечір, вечір зимовий,
Як довга, тиха розмова,
Як слово, мовлене тільки мені.
Вечір, вечір холодний,
Вчора, як і сьогодні
Знову пише мороз на вікні...

29.07.1995

Пісня "ЗИМОВИЙ ВЕЧІР"
https://www.youtube.com/watch?v=0RcHvItLVbs


Рецензии