До моря

Тихий шум мотора,
Вітер за спиною,
І асфальт, як масло, м’який
Музика грає,
І ніхто не знає,
Чом я веселий такий.

Море зустріне,
Ніжно нас обмиє
Білою піною хвиль,
Чайки кружляють,
І вони не знають,
Чом я веселий такий.

Ляже на море
Місячна доріжка,
Хай буде повний штиль,
Вечір зітхає,
Тільки місяць знає,
Чом я веселий такий.

Бо я їду до моря,
Де зустрінусь з тобою,
Поки ще не знайомою, о-о-о-о!
Бо я їду до моря,
Море - вже за горою,
І якою ти будеш, мені все одно.

2.07.1991

Пісня "Я ЇДУ ДО МОРЯ"
https://www.youtube.com/watch?v=NVus3sFsbYI&t=3s


Рецензии