Хлопцi

(Жіноча)

Я була іще маленька,
Знала небагато слів,
Як співали батько й ненька
СпіванОчку свОїх днів,
Батько веселився, знаю,
Ненька щось сумна була,
Я всього не пам’ятаю,
Пам’ятаю лиш слова:
Ой, хлопці, хлопці, хлопці, ну, де ви там живете?
Розумні і хороші, і файні, і міцні?
Ой, хлопці, наші хлопці, чого ж ви стільки п’єте?
А ми чекаєм принца на білому коні.

Потім рік  за роком вився,
Зрозуміла я сама,
Чого татко веселився,
Чого ненька не могла,
А тепер я точно знаю, –
Мамцю, ти була права,
Я уже сама співаю
Зовсім не смішні слова:
Ой, хлопці, хлопці, хлопці, ну, де ви там живете?
Розумні і хороші, і файні, і міцні?
Ой, хлопці, наші хлопці, чого ж ви стільки п’єте?
А ми чекаєм принца на білому коні.

Гороскопи я читала,
У ворожки я була,
Що робити я не знала,
До бабусі я пішла.
Закурила бабця файку:
«Пам’ятай, дитя моє,
Як не маєш те, що любиш,
Тоді любиш те, що є».

23.05.2005

Пісня "ХЛОПЦІ"
https://www.youtube.com/watch?v=ulmvpj-zncY


Рецензии