Рiк Свинi

Новий рік приходить в дім,
Подарунки разом з ним,
А мій милий зварював,
Порося подарував.

Заспіваємо пісні
І веселі, і смішні,
Будуть танці запальні –
Маєм нині Рік Свині!

У Собаки добре з нюхом,
А у Зайця – довгі вуха,
Лисий хвостик має Миша,
Все одно, Свиня – найліпша!
А у Тигра вуса є,
А Когут рано встає,
Все в порядку у Коня,
Та найліпша з них – Свиня!

А кабанчик, а кабанчик – не свиня,
Файне сало, то вам, куме, не фігня,
А кабанчик, а кабанчик – не свиня,
Гей, забава із вечОра до раннЯ!

6.12.2006

Пісня "РІК СВИНІ"
https://www.youtube.com/watch?v=TNt1noqmkTQ


Рецензии