Я заркы буду всих строгаты

Бо нашо жызнь моя.
Я ліпш пойду во до Наталкый.
Дэ в обшыствы котят…
І замутят ягня вж.

Я ягад гонды назбыравшы й
Пудйівшы йіх улЛад фш,
Сцас пудвызу сцэ й, згынь, тым падлышч,
Шчо нам обойкы ж фшпар.

Да нет. Я буду, стану з будды вш
От прам шэ ж розМоўЛяльць.
Всэ заблокХіроВано в гамлет.
Все гамаЮць млетка ш.
А я ж шэ ныц ны й с пудыль М.

Ну, шо ж. Я з гініРаль ДовВатор
Уш буду на ушШах.
ДовОльно с Ольгамы стараТыс
Сцос тысНукТык ляк вамп.

В бяді но вш памМахГахЮгЦь пЯфКІ Ж.
Як кажэць КіжэйВатк.
На Украіны но паратКІ Ш
От кішлакофскых матк.
Коваль устал коваты ват.

Вянок Сонэток на фш.
Коня я но запраг –
А тут вуш Брат в вушак:
А ну!.. Садыс за парт! І й вкалывВайт узь я зь.
На й Кірка от СпарТанг Л.

А канапля но вш ф Сашм.

...от мій помошнік с парт


Рецензии