А гэто было разве вчора?

Колы тут я но одномаш
Соби но заводи обмотФаль.
Типа жэ й их во бачт.

Я з Яно разве был но папкой.
Нет. Шэ й и й балоВальсь.
Колы ж бо Валька жинка Васьцы.
Дэсь в мисяць з раз.

Ну, й Собинов ля вам тут зарэ с...
Санэт з блин даст!

...ну, й вот: шагаю но вжэ ракДам
С сыксТронка кактус, бач


Рецензии