Иисус

Напевно боляче було
Терпіти муку на хресті.
За що же стратили Його?
За те що всіх бажав спасти!
Пробив цвяхами руки й ноги
Над Ним сміятись ще могли
Такі ж як Він живі істоти
Що гордо звуть себе людьми.
Прости їм Господи цей гріх,
З останніх сил молився Він.
Так відповів на їхній сміх
З хреста розп'ятий Божий син

І стало темно, як в ночі.
Роздерлася завіса в храмі,
Коли останній крик душі
«Іллі лама савахфані…»
Раптово пролунав до неба.
Від жаху землю затрясло.
Голгофа Бога проводжала!
Все!.. На Землі Його не стало!..
Гей люди! Годі глузувати.
Чи ця вина для вас мала?
Кого ще треба розіп’яти,
Щоб ваша віра ожила?


Рецензии