Прыйихалы мы з Рыловыч

А тут… уж сабантуй!
100 "серц" ф піску са й фрукт

Ітак, кароўкі божыя
Вярнулісь на Зямлю.
І шо ж гэто тут гонды во?
Охо! Огов! Півнушк!

Ві ошінь натто зробілісь
Тут гондэ мні кіном!
Так я во явой гопну Кісь:
Ну, как це майнэр жір? – Да, в обшч, ехШчо б!
Чаво-та ш с памідорм.
Та й ахГурцХом зь.

Кароцей, мы, у вобшчым-та,
ПайЕйХаў тут да скунс
І й добре й со-та кокнулі сь.
А потым спахВахТіхсь: Э!.. так мы сок не ж ціснь.
Давай сюды вядрішч!

Да і піарНул дзесь калісь
В газеце цех Сергійк ш.
ПаэтТаму паэта ждуць… аш тры граблі гамнуль.
Помый іды ф шызуф
С пар війдёр еблыкХув!
І й собыры шчэ с шум якыхсь там мушк.

Корочый, вдуфш сфіжуньк
От нека3-х срачув
Сікорскый здох був уж.
Да какось-якось, ух, спасён был Бугм.

Бо сок, чаво, прыгожш,
Када в яво нагой.
Ну, то ісь бык апратн рукой ж
Фсё дзеляець вам скот. Бо ж жонка была
В помач повсць. Ага. Заўсёд.

Вот так от мы тут с кабачкоў
Таксама вычаў сок.
А шо. Чаво.
Рачок ш
Я в вонь.

І как эта я шчэ сам тар
Купіль ля самавар.
А то бы вуш улад
Шэ й скікПякЦіф
Бож дар у ф ГадавЯ. Шакіруеш бо матк
Гаршком с фекаль ф качан? Ці й там дустком
Спроць чырвякоў-жукоф, дзе й памідор.

Так шо давай да нас в сяло Янов!
УгосТіма с Тімком – вздрымнёш.

...такым от став за ноч
ПаемШыс агурцоф
У в Коз


Рецензии