Колысь я в колысцы ж ворчев

А ну заткнісь, хрен!
А ну, блін, вылазь до вовкэй…

Калісьці я думаў,
Што Сонца не волат.
І Месяц оно ж свечка ексь.
Алэ я подростав.
І раптом знажоджу,
Шо й люды но трупы всі вжэ.

Однажды я згэпсяв
Ажно прам суседа ж.
Ха! Й шо ж робыть той дабрадзей.
А ну-ка, блін, ходьмо
До батька твоёго!
Ныхай влад роздывыца Вец.

Да! Мня у колысцы качелы ныдоўга в…
Ведь ліпш на ягнёнка гаўчець.
А ну ідь на ток от! Поможыш соломы
Втягнуты й забросіть навэрх!

Ваўчонкам і й рос я.
На мілосць но Божу
Всэ надюся й гондэ в вас вжэ.
Бо очынь лігонько
(Но пальчыком тронь-ка)
Охотніка ввэсці ву гнеф.

Дывітэсь. Пылнуйтэсь.
Бо ны цырымонюсь
Ныколы я а ны с подлец.
Хоть матра і з батьком зовітэ на помошч.
Я дам в7 влад пэрць.

Мынэ зныважелы Говны й ВойДойЛейкы.
Но большэй за фсех
Гомноед.
А гэто дэ хто!? –
Зарэ б вы закрычелы п.
Да вот… Козій Рог, с 7 чыртей.

Но е шчэ Чытьвёрка!
О гэто отвёртка!
ОсокБено, есьЛів гаж Лев Ж.
Тіпа жэ Обамы. Барак на100яхвСцый.
Пуднев молотка гад на дедк.

ПоэтОму міру я жажду но правды.
Кажу, шчо конец. Ф7 капец.
Ну, гэтой рік – Сёмый ж?
А гэ ны Корона шч.
Ны Матра Святэньк.

Ныхай ж порохненьськы й котловскы с пагоньмы
Шчэ вздумаЮць с сфыньмы в хрушч влезць.
Останыця прорва. І протьма. Да. Тоны.
Одных гнылых рэдьк.

Бо дал я радэнькам раднэй.
Дыржын вэсь пуднев на горшэчк!
Ну, й шо ж я вкаліч там. Га? Смей!..
Хоть шыбку штырхнуты ф злодей.
Ну, й шторынку скынь в лавц жыдэй.

Пока шо команда ж в бін хер.
Тіпа лука с шэйк.
Но й в зорый е богы, й в Луне.
Тым болей – в Мінерв. Шо тут дэсь.

...такую даць дупку в чырвех?
Шо - скаж,
Козерожк тут ныкак?


Рецензии