Вражае

       Вражає
       --------      
Уже нічого не вражає…
Таке у мене почуття –
вітає щедро нас врожаєм
дивацьких витівок життя.

Але, нема де правди діти,
вражають не оці дива,
а що живу на цьому світі,
ще й усміхаюся, бува.


Рецензии