Гьанна ратаба

ХIа суратли ну гьанна,
Рази рирхIарирура.
ХIу цайхIале гьахъана
Нуни цархIил варгира.

Припев
ЧархIабурар арбякьунил,
Машу гьанна нам мякьла.
Нам мякьла дигуй левил
Гьанна царра ну урхIла.

Бирис хIазе тилади
Гьанна ну ратабагъа.
Аргъесил эн хIа уркIи
ЦархIилике тIарагъа.

Дия дигахъуй леви.
Дигилизе парчукIуй.
Аргъиле дия уркIи
Шатрариле ну рихIуй.


Бариятис далай.


Рецензии