Агь урши

Къадала кьакьурбазакан ну рашус,
Дигила саримтичу анай рукIус.
Ца уркIи кьабулбиркуй хIу левхIале,
ХIазакан хIябра цIакьле ну хIулрукIус.

Припев
Агь урши, агь урши, дубурлан урши
Кинакан вакIири бурагъа хIа ши.
Огь урши, огь урши, къадаран урши,
ХIу цайри, хIу цайри-нам дигахъуси.

ДягIбугьубил аргъизе дягIхIарукIус,
ХIа дигили гона рариле руус.
Ца уркIи кьабулбиркуй хIу левхIале,
ХIазакан хIябра цIакьле ну хIулрукIус.

Цалис ца дигахъуле дархдикибил,
ГIялам це букIалра дикIхIадикибил.
ГIямрулис нушани царра багьенна
Огь, цIакьле дуцIарил дигай дихьибил.


Далай БАРИЯТ КЪАДАРСКАЯЛИС


Рецензии
Дебали жагаси далай леб х1ела, Салим.
Баркалла.

Аминат Абдурашидова   07.12.2014 14:40     Заявить о нарушении
С огромной радостью, Салим.) Баркалла ну жираркьнилис.

Аминат Абдурашидова   07.12.2014 20:26   Заявить о нарушении
АРАДЕШ БИАБ. ))))))))

Салим Герейбеков   07.12.2014 22:31   Заявить о нарушении