Миг С-3? Званим!

Эй! З 0-2! ***цчій!..
Забіваюць свінк

Лад, покой и мір
Мы у7 ныслы.
Но куды ш ты впры
Колокольчык в шыль.

…От ідэ народ.
І… вэсь лёкотыть:
Што там за даскі
Міма Ріма лінг?..

І коітус был!
Гахныл шыльлерв в піск:
Ну-ка! Замалчім!!!
Перестать рімзать!

Но куда, коль дідк
Некый рапт вліпісь-к
У в толпу дытвы да з дзвоночком, гы.
Гітлера не слыш! – перебіл Тігр Свін.

Что таккое!.. Згынь!
А ні падчінісь?
Да я блін ввалім
Шас за фсі дачКІ Ш.

І слюнявый хрінь
Тут на Васіліск!..
ХІ! А мы же квітк но абы які сь.
От той стул і снік. Да за сотовый.

Шітто-кріто в Кріть!
Тіш вовКрук ронів.
Бо ж начальства спыць
Ф Дзень капітуЛір. І й мейМойРійАльк
Пчолкі й увЖіраль.

Шо ж то бул за Лір?
Гэткый храбрый Кіт?
Іль он іс С3-льців да шэ й сказачных?
Шо? эС-3 стрібіцьль?

Да. То той Кентавр.
Той Хірон шчэ в вас.
Он і й прініМат скот увэсь ув ямк.
Суд тово Коня вам не обузДать.
Хоть і вліч вампір ІХ в Навінк.

Сотні каманьДзірш.
Но Гасподзь 1.
І са Ім Саі, Радасць дней маіх.
Дык сасні, малыш.
Сказкі ш баім скрізь.

Нет нікакіх снід.
Про100 збрось різінк.
І падальш таскі пра якіхсьЯхв дзірк.
А то вас злякні шчэ, мо, й дід лыхый.
Мы ліш ПіАніст. Светлых дней тваіх.
Пісайім, ну, в псішч-псіх.


Рецензии