Поминальна

Кожен день життя ми пізнаємо,
Всім відома істина оця, –
Що в один із днів дорослими стаємо,
Раптом зрозумівши неминучість кінця.

Кожен день у суєтній тривозі –
Так минали дні мого життя,
Тихо я піду по тій дорозі,
Звідки не буває вороття.

Хоч один раз хай зберуться разом
Всі, кого люблю, ким дорожу,
В день, коли все вирішиться зразу,
І я переступлю через останню межу.

Помирюся я з самим собою,
Випийте за мене по сто грам,
І не треба плакати за мною,
Бо мені тоді вже буде легше, ніж вам.

І від того світ не стане іншим,
І нікого шлях цей не мине,
Буде світ таким, як і раніше,
Тільки в нім не буде більш мене.

4.08.1995

Пісня "ПОМИНАЛЬНА"
https://www.youtube.com/watch?v=RuOKAPa3dDw


Рецензии