Загадковi танцi

Знову ніч мені малює срібні кола на воді,
Знов у темну ніч піду я, там, де трави молоді,
У духмяному чар-зіллі я знайду слова, слова оті,
Тихі вогники вечірні затанцюють по воді.

Загадкові танці, танці в тумані
Не залишають сліду,
Вони зникнуть вранці, як сонце встане,
Слідом за ними піду.

Тихі сутінки вечірні заблукають у траві,
Ляжуть таємничі тіні на галяви лісові,
Знову блисне зірка рання і вона мене покличе знов,
Зачароване кохання, зачарована любов.

Птаха нічная
Туман ранковий раптом на зорі принесе,
І ніхто, ніхто не знає,
Чим закінчиться ця ніч, і чим закінчиться все.

19.03.2008

Пісня "ЗАГАДКОВІ ТАНЦІ"
https://www.youtube.com/watch?v=SPPykiadumQ


Рецензии