Ассирiйська

Хвилі часу виносять на береги історії
Нових героїв і богів,
Могутні імперії і народи,
А потім змивають їх з нашої пам’яті.
І тільки великі ріки
Все так же плинуть до моря,
Заліковуючи рани землі…

Там, десь там
Та дідівська земля, вже забута така,
Вона там, десь там,
Плине Тігр прадавня священна ріка.

Пам’ятає Ріка за минулі віки
Брязкіт зброї і стук колісниць,
Кинем біди свої в чисті води Ріки
І вона нас пробачить колись.

Та земля, де були сади,
Де за обрієм сонце впало,
Обірветься слід на краю води
І змиє Ріка всі наші сліди...

23.01.2007

Пісня "РІКА"
https://www.youtube.com/watch?v=tonOAERRyvg


Рецензии