Итак, мир на грани

Туда іль сюда щэ.
Но некые князі
Шчэ ішчуць удачый.

І вота вуш граф Шар Пант Ев
Всіх прыгласылы к СіБе Зь.
Ві шь відзіце, он всех жійВей.
Шіва в нево на плече шь.

Ну, шо ш, дай Божэ дней.
Вдруг да й корова взрыве,
Как фсе бугайе.
А пока шо камМюндНікель:

Мы в акваРвуме рыпкі сьель.
С макароны шчэ с рэцьк.
Смак! Камса шо тэ.
Вот но смародіны шчэ БР.

Із Брэста депеша: ка мне!
Польска радаВніц в фэст.
Півко у  в шляхт е.
Закусьм за пів шэйк.

А между тем…
Э! В горшке уш ушше,
Бы в ослэй.

Ждэм, покыль клоп славных вжмэ.
Как бо мы перат дувЭльк:
Да я тыбэ! Ф шчэнт! –
А в мынэ Король королей.

Но аткуда ж вітр дмэ?
З Даніі джэй.
Там шэ ж Швецыйка ексь
Да Пётр Першый с прыкТэнз.

І вот на Вкраінь хто хоч збырай гнільк.
Трасэ да тыпэ
Діток блатнег.

Восьмёркы ш, мовле.
Чырнобыльк шэ рвэм.
А то как-то нет на той світ балэт.

Вот так от Зымле
Значком псіхый прэ.
А той, хто з Вігнэм,
Хай молыцця нэндз.

Чав, Захад, жыдэй!
Славяны бо дэ вж.
Однэ словц: сланец. Нефть головней,
Чым Сочый Свет. 
 
...мы такый шчэ вот.
Дытыне.
Но БрэжНев
Пердзел уж в Неве


Рецензии