Покохай мене

Покохай мене...
Без тями,без думок...
Звернись до мене,моя зоре мила...
Іди мені назустріч,крок у крок.
Та зрозумій,що ти,в моєм житті єдина

Я просто подивилсь у твої очі.
Ти поглядом хоча б своїм скажи...
Або палкой зі мною хочешь ночі,
Або щоб я поїхав назавжди...


Рецензии