Тиха рiка

Невловимими краплями
Швидко стікає час, час, час,
Як поранений птах упаде з висоти на льоту,
Кожен день, кожна мить
НазавждИ покидає нас, нас, нас,
Залишаючи тільки пусту і глуху самоту.

Хай несе вдалину мої болі й печалі тиха ріка,
Хай струмить її чиста вода між крутих берегів,
Кожна хвиля здійметься лиш раз
А потому безслідно зника,
За коротке життя не наживши собі ворогів.

Так і наше життя
Пролетить непомітно, як тінь, тінь, тінь,
Тільки люди встигають залИшити слід на землі,
Принести комусь смуток і горе,
Образи і біль, біль, біль,
І отруйні слова, і діла свої темні і злі.

ОчистИ мою душу від бруду,
Врятуй мене, тиха ріка,
Як заблудле дитя, я іду до твоїх берегів,
Дай побачити мить,
Як у хвилях прозорих світанок зника,
Дай прожити життя,
Не наживши собі ворогів.

10.01.1991

Пісня "ТИХА РІКА"
https://www.youtube.com/watch?v=bBi2Qt7mFhM


Рецензии