День народження

Зранку встанеш ти раніше,
Сонце світить яскравіше,
День сьогодні особливий такий,
Сумувати нам не варто,
Хай лунають сміх і жарти,
Ми прийшли на День народження твій.

Будем пити за здоров’я,
За кохання і за щастя,
І за здійснення усіх твоїх мрій,
Щоб хотілось й моглося,
І за гроші, і за друзів,
Що прийшли на День народження твій.

Розгорається весілля,
Не злякає нас похмілля,
Навіть завтрашній біль головний,
Будем довго пам’ятати,
Будем цілий рік чекати,
Щоб прийти на День народження твій.

Хай сьогодні буде свято,
Буде випито багато,
Хай течуть широкі ріки вина,
Бо сьогодні – в тебе свято,
В цьому винні мама й тато,
Нехай разом з нами вип’ють до дна.

8.04.1995

Пісня "ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ"
https://www.youtube.com/watch?v=Ox6FFEHdrjE


Рецензии