Хай буде

Все було так, як це часто буває,
Кожен іде до своєї мети.
З двох видів зла менше зло вибирають,
Вибрала в свій час і ти.
Люди потроху до всього звикають,
Разом брехати і разом іти,
На переправі коней не міняють,
«Стерпиться-злюбиться», – думала ти.

Когось втрачаєш, когось зустрічаєш,
Та не все те, що блищить, – золоте,
Ніби все знаєш, і ніби все маєш,
Та помічаєш, що все це – не те.
Ніби на волі, і, ніби в неволі,
В дзеркалі долі – плями іржі,
Крутитесь ви в зачарованім колі,
Зовсім далекі і зовсім чужі.

Хай буде все так, як є,
Хай буде все так, як було,
Стрімким потоком несе,
Життя проходить твоє,
Хай буде все так, як є,
Коротке щастя минуло,
Коротке щастя твоє,
Хай буде все так, як є,
Хай буде все так, як є.

2.08.1996

Пісня "ХАЙ БУДЕ ВСЕ ТАК, ЯК Є"
https://www.youtube.com/watch?v=XHtI-y6TM_I


Рецензии