Подарунок

(Дитяча)

Наймиліше свято – день народження,
Це – найкраще свято на землі,
Цього свята дочекатися не можу я,
Як усі дорослі і малі.

Мені сьогодні купили машину
Таку маленьку, прикольну таку,
Я інші іграшки тут же закинув,
Нехай полежать вони у кутку.
Мені сьогодні купили машину,
І цілий день я її бережу,
Моїй машині не треба бензину,
Я її сам по кімнаті вожу.

Надходить свята остання година,
За небокраєм сонце зника,
У тата й мами – велика машина,
Ну, у мене – поки що така.
Як тільки завтра вранці прокинусь,
Мотор відразу я заведу,
Ну, а під вечір помию машину
І під подушку її покладу.

15.05.2006

Пісня "ПОДАРУНОК"
https://www.youtube.com/watch?v=TxlaPYYcKVs


Рецензии