Весiльна

Бувають різні дні в житті у нас,
Бувають дні щасливі, нещасливі, грішні і святі,
Та все забудем ми, коли прийде той час,
Що стануть на рушник весільний молоді.

А гості ,,гірко’’  вже давно кричать,
Тут поєднались, наче в пісні, і сльоза, й веселий сміх,
Нехай усе життя, як сонечка, горять
Обручки золоті, що поєднали їх.

Хай супроводить їх через роки
Кохання чисте і прекрасне, наче вранішня роса,
Бажають їм добра і рідні, і батьки,
То лиш від щастя батьківська скупа сльоза.

Ми зібралися разом
За весільним за столом
І море щастя поміж нами,
Гріє радість нам серця,
Сміх і жарти без кінця,
Бо шлюбний ангел – разом з вами.

 20.08.2005

Пісня "ВЕСІЛЬНА"
https://www.youtube.com/watch?v=Slnxl8jVLYg


Рецензии