Гьайиф хьи гад куьтягь жезва...

Ингье гила акъатна гад,
Куьтягь хьана хьи ам лап фад,
Садбуруз пагь хьана лап шад,
Гьайиф хьи гад куьтягь жезва
Гила зулун варцар къвезва

Гатуз тарцел нямет жезвай,
Гьар жуьре тир нуьк!вер хквезвай,
Цавай чими гьава къвезвай,
Гьайиф хьи гад куьтягь жезва
Гила зулун варцар къвезва

Садбуруз гад гъейри к!ан туш,
Амма заз лап я хьи ам хуш,
Шад жеда заз акурла къуш,
Гьайиф хьи гад куьтягь жезва
Гила зулун варцар къвезва


Рецензии