***

Моя країна найкраща!
Тут живуть найдобріші люди,
Хлібом-сіллю стрічаємо всеще,
Українською-солов'їною, розмовляємо всюди!

Природа у нас надзвичайна,
Небо-найчистіше, лани-безкраї
Земля в нас чудодійна,
Ось така у нас Ненька Файна:)


Рецензии