ПидийДить но во, дитКИ СЬ до ж Киськ

Дэ хто в Змій
Влад дурный

Синус косинус фсё ш пырыймойжэ й
Да на світы фсікда жэ вж лябо.
Во як как мы тут гондэ но можэм.
Но сдавы в Змій мышок.

Бо шо Косі оно, тэе шкловскэ.
Дай нам в нус шэ й і сінув оговск.
І тогда мы но будэмо гондэ
Подывытысь гондол шч.

Пырыймай жэ, друхЗя, во в героЕф,
Как нам мыці мой пырій каль Дон.
ДіплоМаты масцей фсех, заходьтэ
Да но данкэ шон Лошадзі с Тон.

От пак како да яко ф хар якор:
Мы не можэм ждаць в Бога й погод!
Мы тут самы з домокл розБійРомСА Ш,
Дэ й кому продаваты ружжоў.

Модно під пол хаватыс в Мохро ўж.
Бо і там уж во ж Вожык з жывёлк.
Так шо Довськ, ты ны трож ЛюбэШов!
А мы заркы но выпЕм да й в стон:
АтбыйРай!.. АфтБійРай в рай дівчонк!

Ой как лёгко в Сашко всё пошло:
Петя, ты там постой.
І Донбас хай вдубась все мерзавц.
Шо нам мітінгы масый спроть войн!

Ну, шіпіт жэ 3-зубц на й ВужЖо, Х,
Шо Хірона оно ф сраку шклом.
Хто ж пак прыме рышэнне даць бой
Мырыканыстым товшч…

ПорноШэнко но ж с нож.

Ну, а чом бо Матьё шас паёт:
Пур гвалт влад, раз ты влад.
Хай война всё сметает до тла.


Рецензии