Гей, брати наш, хвор на сказ

Гей, брати наші, хворі на сказ,
На цироз від дурних ідей.
Ви гадали- вбивали нас?
А вбивали своїх дітей

В вашім маренні ми скоти
Перед трапези короля.
А насправді це ви кати,
І під вами дрижить земля

Висихають трава і льон,
Замість річок пітьма плювків.
Ви гадали- це ваш прокльон?
Ні, це стогони матерів,

Що шукають між рук і ніг,
Між кривавого сир-шмаття,
Душі милих своїх синів,
І хоч трохи у них життя.

Що шукають у собі сил
Хоронити живих мерців
Серед сотень живих світил
Серед тисяч мертвих катів

Гей, брати наші, хворі на сказ,
На зкривавлених вівтарях
Ви гадали розп'яли нас.
А насправді- свого царя. ..
29.08.2014


Рецензии
Дуже боляче. Прозріння братам.

Эми Шумерова   10.09.2014 00:39     Заявить о нарушении