Вороги

Навіщо проливається тут кров?
Навіщо в повітрі чути гармати?
Невже, це все ваша, любов?!
Безмежна любов, російськой громати!!

Ми з вами не схожі! І не кажіть!!
Нас всіх ставиш ти на коліна!
Це ти винен! Безжалісний бурий ведмідь!
Що страждає наша Вкраїна!!


Рецензии