Дикий Захiд

Ой, за гаєм, гаєм, зелененьким гаєм
Там ковбой корови поганя,
Заспіваю і на банджо я заграю,
Осідлаю вірного коня.

Ой, ти, коню, ти скачи, вороний коню,
Поведе тебе тверда рука,
За рікою, там на ранчо за рікою
Нас дівчина вірная чека.

Дикий Захід, yes,
Вірний коник мій біжить,
І пасуться в преріях бізони,
Дикий Захід, yes,
Там земля дрижить,
Де проїхав Місько з Арізони.

У неділю до салуна завітаю,
Кину срібний долар на шинквас,
І горлянку чистим віскі я залляю,
Let us drink! Я пригощаю вас!

Всі гуляють, морди б'ють, стільці ламають,
Скоро вечір, час додому, час,
І весело по пляшках стріляють,
WELLCOME TO AMERICA! ДО НАС!
AMERICA, AMERICA,
FROM SEE TO SHINING SEE!

12.05.1991

Пісня "КАНТРІ"
https://www.youtube.com/watch?v=hm3K8Bn2DSg


Рецензии