Перша весняна гроза

Крилами білими, білими крилами
Відмахала довга зима,
Все пробудилося, наче розвалилася
Темна і холодна тюрма,
Защебетало, зацвірінькало, затьохкало
Птаство на кожнім кущі,
Верби із кленами долонями зеленими
Ловлять весняні дощі.

Мухи проснулися, бузьки повернулися,
Час уже деревам цвісти,
Вікна відкрилися, все заворушилося,
Верещать ночами коти.
І роздягнулися, і пішли по вулицях
Юрбами дівчата й жінки,
Наче не стримались і на волю вирвались
Сковані льодом річки.

Хай ударить перший весняний грім,
Хай проллється злива, як чиста сльоза,
Хай зігріє наскрізь промерзлий дім
Перша весняна гроза.

7.05.1996

Пісня "ПЕРША ВЕСНЯНА ГРОЗА"
https://www.youtube.com/watch?v=9fqvXl-fqVo


Рецензии