Я повернуся

Небо і море завжди  бороздять кораблі,
Відпускає їх  легко чужа і холодна вода.
Діти одної, єдиної в світі землі,
Як із вирію птахи, вертають до свого гнізда.

Я повернуся до вас, хороші мої,
До тих, хто любить мене, і до тих, хто не дуже,
Я повернуся туди, де наші пісні
Зігріють щирим теплом мою зболену душу.

Вірю і знаю, що скоро настане той час,
Бурі уляжуться, зміниться курс корабля.
Я помолюся за те, щоб нікого із нас
Не зустріла ніколи, як мачуха, рідна земля.

Я помолюся за вас, хороші мої,
За тих, хто любить мене і за тих, хто не дуже,
Нехай молитва моя і наші пісні
Зігріють щирим теплом чиюсь зболену душу.

8.07.2004


Рецензии