Святкова

Не випадково ми нині зустрілися,
Час недарма пролетів,
Не загубилися, не заблудилися
В вихорі різних світів,
Ангели наші за руки побралися
В танці високих небес
Наші серця освятили,
Світ примирили увесь.

Зичу вам миру і неба безхмарного,
Бажаних в домі гостей,
Зичу здоров’я і настрою гарного,
Мудрих і чесних дітей,
Хай не лякають вітри і негода,
Спека, мороз і дощі,
Буде нам, як нагорода,
Чиста любов від душі.

Я бажаю щастя вам, щастя і добра,
Я бажаю щастя вам на усі літа,               
І кохання чистого й дружньої руки,               
Я бажаю щастя вам на усі роки.

15.01.2006
         


Рецензии