Не забудь

Ти подаруй мені слова,
Яких іще ніхто не чув ніколи,
Щоб закрутилась голова,
І світ увесь заяскравів довкола,
Щоб посміхнулось небо нам,
Щоб не згубились ми в людській юрбі,
Щоб я повірив тим словам,
І кожен серця стук – лише тобі.

Ти подаруй мені слова,
Де осінь листям бризкає гарячим,
Де кожне слово лиш співа,
І ні одне із них дощем не плаче,
Знову чекаю, що прийдеш,
Чи у короткім сні, чи наяву,
Тихо і ніжно обіймеш,
Надією цією я живу.

Не забудь
Запалити нам світанок десь на небосхилі,
Як свічок, як свічок вогні,
Не забудь,
Ті слова твої, що гріють, наче теплі хвилі,
Подаруй, подаруй мені.

18.10.2006

Пісня "НЕ ЗАБУДЬ"
https://www.youtube.com/watch?v=O-ZeTlQfEPQ


Рецензии