Романс

В білих снігах
Я наосліп блукаю,
В білих снігах
Заховався від мене твій слід.
Озовися, де ти?
Я дороги до тебе не знаю,
Озовися, де ти?
Тільки холод і сніг…

Довго я йду,
Пустота навкруги, куди гляну,
Довго я йду,
Навкруги тільки вітер і ніч,
Якщо ще раз впаду,
То, напевно, вже більше не встану,
Із заметів крутих
Не піднятись мені.

Озовися, де ти?
Я дороги до тебе не знаю,
Одинока зоря
Підморгнула мені з висоти.
Тільки сил вже нема
І остання сльоза замерзає…
Озовися, де ти?
Озовися, де ти?

9.12.1990


Рецензии