Екстрасенс Федя

Був сусід у мене Фєдя, зналися багато літ,
А, коли часи змінились, то змінився й мій сусід,
Хату він купив хорошу і новЕнький «Мерседес»,
Має Фєдя купу грошей, Фєдя нині – екстрасенс!

Загляне вам у око, потІм у вухо плюне,
До десять порахує і гримне по хребті,
І стане вам так добре! І кожен гроші суне,
Бо що ті гроші варті у нашому житті?

До Ванги треба візу, Чумак – по телевізору,
А Кашпіровський знову в суді веде процес,
А ми, прості трудящі, підем до Фєді краще,
Бо Фєдя – то наш рідний районний екстрасенс.

Був сусід у мене Фєдя, зналися багато літ,
А, коли часи змінились, то змінився й мій сусід,
А раніше він був слюсар, вчився в школі так собі,
Грав сусід мій по весіллях на кларнеті і трубі.

Мінздрав попереджає і зовсім не лікує,
Безплатно лікуватися який нам інтерес?
Народна медицина усіх нас порятує,
Усім нам допоможе наш Фєдя-екстрасенс.

17.12.1990

Пісня "ЕКСТРАСЕНС ФЄДЯ"
https://www.youtube.com/watch?v=M7DwGz9gMFE


Рецензии