Кlанидаз...

Цава гъетер гуьлуьшан я,
Амма зи рик! Перишан я,
Лагьайт|а на вун заз к|ан я,
Хълагьда за вун зи чан я

Чан азиз яр килиг т|ун заз,
Зи к|анивал аквада ваз,
Зун амаз яр гъейрид кьамир,
Зун текдиз яр вуна твамир

Ширин гафар лагь мецелай,
Яд хъваз к!ан я ви гъилелай,
За шиирар кхъида ваз,
Вун лап пара к!ан я хьи заз

Аллагьдиз за ийиз минет,
Чун сад-садаз хьурай кьисмет,
Гьуьрметда ваз за гьамиша
Амма вуна зун саймиша


Рецензии