Все. Ти т льки живи

Все досі залишається чужим. Таким далеким та неосяжним. Вставати зранку,як воскресати заново.
Старі гардини, зім*ята постіль, від неспокійного самотнього сну. Все, ще якесь чекання. Це ніколи не припиниться. Ти ніколи не зможеш бути щасливим , втративши свою жагу, натхнення, те що робить тебе щасливим. Ретро..
Зараз не в моді почуття. Їх необхідно приховувати. Закривати за шторами свого мізерного перед світом відображення. Сум
Печаль і тривога ходять за мною навшпиньки. Ти ніколи не крикниш стій!
Через бойові гармати відкривається правда світу. Нівчому не винні молоді душі, які так прагнули щастя. Куди вони відлетіли? Сподіваю у рай, тоді їм там добре. Їм там краще. Розбиті серця втратами, та болісними звістками, що змушуть стихнути свій голос, іх своїми мізерними проблемами.Нехай все буде так як є, тільки живи і дихай, відчувай, борися, не страждай.
Зупинися перед крахом розчарування, нездійсненої мрії. Порох навкруги, замкнутий простір Війни. Тебе не залишать тут помирати. Ти тільки живи.
Так хочеться бачити тебе поруч, відчувати твоє дихання на долоні, любити кожен день, коли ти житемеш без мене. Нереальності відчуття не відпускає.


Рецензии