Кали ты но са Стрэльба,

То, ну, нашо шэ й есці фш.
Утоні ліпсь в Дніпрі. Бо кого ты уткні.
Шэ й вночі

И дывЛюсь я на нэбо.
І плывэ журавэль там!
А мні й йісты вж  чы й трэба,
Колы нема ны тэльб вуж.

Гэто гэтак лыгэнько –
Одгучытысь ны жэрты.
Колы вжэ табе с 7десят. А сымйі ны й в Коне.
От пак гоко в Тылет!
Бачаць фсё… шчо расце.

Ну, й бок о бок ф сухСеть
1ахКавый хлепц.
Ўсе аладкі пічэм
Ля й паэт,
Ля й дурней.

Да іды, блін, папей!
На во!
Бздзін це пад шэйк…

Так у нас в рыловэй
І ідэ добры ль дзень.
Ты нам яблык?
Мы – жабый. Тіт тфую сцерв!
Усю авру зорвэ за плытэнь.

Тьму ж фспокоІць ці й муж.
Колі Овн са Павук.
Да і шэ, го, байстручк з 19 Весув!
А той Ваніш но шо…
Хы. 3 з 0.
Бы й і й ф Кось,
Шо во вот-вот ражДён Ж.
І даёт уж в7 шклов!
Ажны 2-цыть гадКоў.

...А калі ты са й Стрэл Бай,
То вжэ нос
Сайкай втрош
Аб забор


Рецензии