Бути другом

На хмарочосі з останнім кроком любов,
Зупиняється час і річкою л"ється кров,
Що секунди шматають вітра пориви,
І рівноваги нема та вже не в силах,

Ще один подих і хтось знову тримає,
Це надія, що досі мене вбиває,
І очі блакитні благають лишитись,
Бути другом все одно, ща зараз злетіти...


Рецензии