В небе дырачка зияЕТ!

Шо ж то там за матка шч…
Ну, й на фоне яблычк

Красоту земли и неба
Я хочу заснять навечно.
И людей хвайнющых еслі б…
Знызу й до й грудей.
Да ныма такых вжэ ненёк,
Шоб булы на всё потрэбны.
Ібо шо – гнылыйі рэбра вж но у в сатанетк.

А чого здымаеш, дедка!?
Да ны нельга ж а ны й жебынк.
От я, бачыш, но ж до Веры
Бабці во з батэльк.
Ты мынэ, мо, ны зачэпыш.
І мынэш ядКУ Ш мінерву зь.
Но я выстою. За сеткай. Молочко ш смачней?
А я хлоп! І в Ев…

Ну, то как зовуть хоть? – Леська!
І куда це сбросіць ета?
Фотку зьдзеляць ілі екся
Ва каньТахть увлезть? –
Ну, там есця А прыд мэннем…
А фамілія? ЧудНэнька.
Но ны відае маленька
Так, ек дзед яе.

Вы ведзь на звяздзе.
Но ныек ны Кепк
Ны втлумач невестц,
Шо такэ е й ейк, Шо шэ й ек свырбеть,
Колы Львіца йдэ.

Да. Мы шчэ прымэрз
До всёго майЕвск.
Бо наешся хлебц дэ хоть быз дрожЖэй.
Да смытанк ріднэньк.
Чы хоть мільху й в Евк.

Э!.. да всэ. Улез!
Вмэрло всё вжэ в ледзь.
Ны святых грудзей, ны хоць чыст вачэньк.
Правда, шчэ тыпэр…
Стыпынувсь я здзесь.
Бо із-за корчэй двігалося сплэньк.
І ны злеку в дзеўч. Светла Рыбка, джэй!

Жаль. Шкада. Няма.
А ні фата… в граф!
І куда біжать? Ну, шоб вам шчо даць.
Ібо в Асі е прамо-ткы й бы й Зэй ш.
Ну, програмка та,
Шчо в ската такж фся.

Ібо ні племяш,
Відімо Ж, не Жабк.
Ну, такый жэ Рак, как і фсе ісь шляхт.
С Шівай бо Ж наш Пашк!

Так шо мучайсь, дзядзь.
Вдруг да й с Машка вальц.
Бо во: фотко-шопк
Не асьВойІль кто-т. Лішь Asi di See
Мняф ісшо сільней, эх!..

Так шо с Соні сняць
А НІ как сабачьк.
Ну, шо непанятн? Соня іс кітайк.
Ента ціхраВальк вам не Валь качаць.


Рецензии