Втрачений рай

Це бУло давно, я вже й не згадаю,
Як снився мені мій втрачений рай,
Крізь чарІвне вікно я переступаю
В тому дивному сні, у зелений розмай.
Було сонце ясне і життя прекрасне,
Лиш бажання ти загадай,
Я тебе заберу в ту казку дитячу,
В мій втрачений сон, в мій втрачений рай.
Я знайти не зумів ті сни кольорові,
Повернутись на мить в ту дивну красу,
І в шелест гаїв, і в трави шовкові,
І в неба блакить, і в ранню росу,
Там, де сонце ясне і життя прекрасне,
Лиш бажання ти загадай,
Я тебе заберу в ту казку дитячу,
В мій втрачений сон, в мій втрачений рай.
Я ключі підберу, я вікно те побачу,
І за горизонт, і за небокрай,
Я тебе заберу в ту казку дитячу,
В мій втрачений сон, в мій втрачений рай…

21.07.1995


Рецензии