Те, чого не було

Дехто каже, що він задоволений  тим, що вже має,
Дехто хоче спочатку почати, змінити життя усе,
Дехто вірить в щастя безкрає, дехто знає, що так не буває,
Дехто гірко сумує за тим, що скінчилося вже.
       Не проси, щоб все повернулось,
       Не зігріє минуле тепло,
       Не тужи за тим, що вже бУло,
       А згадай, чого не булО.
Бо давно все минуло і роками назавжди дорогу назад замело,
Я ніколи не шкодую за тим, що вже бУло,
Я  шкодую за тим,чого не булО.

Я шкодую, що декому не до кінця все сказав,
Що когось не зустрів на дорогах життєвих, шкодую я.
Я шкодую, що десь не бував, що комусь пісень не співав,
Я шкодую, що когось міг обняти, але не обняв.
           Не прошу, щоб все повернулось,
           Не зігріє минуле тепло,
           Не тужу за тим, що вже було,
           Тільки згадую, чого не було.
Бо давно все минуло і роками назавжди дорогу назад замело,
Я ніколи не шкодую за тим, що вже було,
Я  шкодую за тим, чого не було.

 4.05.1995


Рецензии