Лист до Укра ни

Я вітаю тебе, моя Україно!
І пишу вдячності листа.
Хто б що не казав,знаю, ти - єдина,
Ти-моя кохана,ти - моя весна!
Знаю, тобі важко, ти кричиш від болю
- Рани загояться, буде свято в нас.
Знаю оповиєш все своєю любов,ю,
Знаю, що Донбас нікому не віддаш.
Дякую тобі, Ненько-Україно,
За степи широкі, безкраї гаї
Дякую за мову твою солов,їну,
І за всі образи, що пробачаєш ти
Я вітаю тебе, моя Україно!
І пишу вдячності листа.
Хто б що не казав,знаю, ти - єдина,
Ти-моя кохана,ти - моя весна!
02\08\14


Рецензии