Спрятанное солнце

Hidden Sun and crack in the sky,
Hidden Sun in caves,
Hidden Sun throwes water,
Hidden Sun in chains…

Hidden Sun - like me, just a wild,
Hidden Sun - yeah, I'm not good,
Hidden Sun - very cold,
Hidden Sun - where's proof?

Hidden Sun - sorry, Clan,
Hidden Sun - I'm starving…
Hidden Sun - sorry, Crack,
Hidden Sun - I'm above…

Hidden Sun - oh, light!
Hidden Sun - fast, please!
Hidden Sun - sorry, Crack…
Hidden Sun - revenge of enemies…

Hidden Sun - sky and Paradise?!
Hidden Sun - what's a dream?
Hidden Sun - oh, sunrise…
Hidden Sun - sigh to him…


Рецензии