Жовто-червоний зорепад

Жовто-червоний зорепад,
Чаруе блиск очей.
Стрімкий потік порад,
Гра світу та тіней.

Чим звабила мене пора?
Своїми кольорами.
Чи то любов чи то примара?
Така як е та грае з нами.

Пр
Я прошепчу:"тебе люблю".
Колір очей, його волосся.
Мерщій слова ті заберу.
Скажу, немов, йому здалося.

Щастя майструю
Коло твого серця.
Щоразу я чую
Як воно у тебе бьеться.

Тепло заполонило
Веснянні діброви.
А моє щастя гріло
Твої палкі розмови.

Пр
Я прошепчу:"тебе люблю".
Колір очей, його волосся.
Мерщій слова ті заберу.
Скажу, немов, йому здалося.

Поруч из ним
Я точно знаю, я точно знаю,
Перечикаю сотні зим
і все без змін, його кохаю.


Жовто-червоний зорепад,
Чаруе блиск очей.
Стрімкий потік порад,
Гра світу та тіней.


 


Рецензии