Du, min gylne september

Du,  min gylne september...
Du...
V;r s; snill
Redd meg fra virkeligheten
Bak rogneb;rs r;dme
Bak regnet og plask
Gi meg varmen
Du
Gi meg din forsiktig varme
og knallfargede dager
Du,  min gylne september...
Jeg h;per
     du ikke blir rask
I ; g; fra meg,
Din majestet,
Min livsredder...
Jeg har ventet p; deg i et ;r.
Stay with me...
Just as long as u can...
Du,  min gylne september...
Min h;p,
     mine t;rer,
                min glede...
...Lange kvelder
som krydret
                oransje safran....
Hva er videre?
Hva er der, rundt hj;rnet?
Hva er det du sp;r?


Рецензии