Крок

Крок.

Не плач сопілко. Ми ще по-над Слу'чем
заграємо з тобою колискову.
І будемо дивитись в небо. З кручі.
І будем жити. Будем жити знову.

Ми помандруєм ще. Серед зірок.
Без болю і жалю. Сьорбнем амріти.
До цього всього нам залишивсь крок.
Що треба? Треба лиш його зробити...


Рецензии