Юний музикант

Задзвенить від пісні тої у душі жива струна,
Як казковий птах співочий,
Хай звучить, звучить вона,
Під дощем на людній площі грає юний музикант,
Нам дарує щирий, справжній, а не куплений талант.

Чули наші перехожі різних там крутих зірок,
Але біля музиканта кожен стишує свій крок,
Він запалить щастям очі, юні душі і думки,
І рука сама шукає дотик рідної руки.

Та мелодія, як вода жива,
Та мелодія сонцем зігріва.
Хай розбудить щось у людській душі,
І зігріє хлопця на холодному дощі.

Хай грає юний музикант,
Красивий юний музикант,
Нехай та музика звучить,
Ти зупинись, чарівна мить.

28.08.2005

Пісня "ЮНИЙ МУЗИКАНТ"
https://www.youtube.com/watch?v=BE882aq_8fU


Рецензии